Resopal

Resopal Anniversary Collection!

30 nov 2017 - 17:18

Resopal — dé HPL-producent in Europa — bestaat 150 jaar en viert dat met haar Anniversary Collection!

In deze collectie is alles optimaal op elkaar afgestemd. Het combineren van dessins, texturen en materialen was nog nooit zo gemakkelijk!

Kleurkoppelingen
Een goed voorbeeld daarvan is Coordinated Surfaces; een subcollectie met 55 kleurkoppelingen van HPL en gemelamineerd spaanplaat. Daardoor kunt u uw complete concept — op zowel horizontale als verticale oppervlakken — in hetzelfde dessin én met dezelfde textuur realiseren.

Textuur
De afwerking van het HPL versterkt de sfeerbeleving. Is het oppervlak egaal of heeft het reliëf? Is het mat of glanzend? Kies uit 20 verschillende texturen die Resopal in haar collectie heeft.
Het aanbod is uitgebreid met Elegant Wood (EW) — een matte houtafwerking met fijne poriën — en Crushed Stone (CS) — een stoere steenuitstraling die niet van echt te onderscheiden is.

Het complete overzicht van oppervlaktestructuren vindt u bij Textures.

Anti-fingerprint
Traceless — het anti-fingerprint HPL dat vingerafdrukken onzichtbaar maakt — is ook horizontaal toepasbaar: Traceless Premium (TP) is naast deuren en wanden ook ideaal op meubilair en in de keuken! Dit product is zowel verkrijgbaar als HPL als compact.

Dessins
Het brede scala aan decors bevat ook het grafische Dancing Lines. Dit verfijnde en elegante dessin vormt een speelse balans tussen geometrie en emotie.
En met 19 extra dessins is de Woods-collectie uitgebreid naar 92 decors.

Exterieur
Naast de interieurcollectie heeft Resopal ook haar exterieurgamma doorontwikkeld. Resopal Facade is voorzien van een vernieuwde technologie en is kras- en stootvast, is duurzaam, UV-bestendig en makkelijk schoon te houden.
De collectie is overzichtelijk uiteengezet in 30 unikleuren, 14 houtdecors en 9 mineraaldecors. Met vier standaardafmetingen is een optimale maatvoering voor uw projecten mogelijk.

Look & feel
De volledige Resopal-collectie zoals we die tonen op onze website is uit voorraad leverbaar. Wilt u de decors niet alleen zien, maar ook voelen? Vraag dan het complete Look Book aan!

resopal nieuwsberichten


De beste manier om kennis te maken met RESOPAL?

Door te zien en te voelen natuurlijk!

Stalenservice

Waar kunt u alle resopal distibuteurs vinden?

in Nederland, Frankrijk en Italië

Vind onze dealers