Resopal

Over DKS international bv

DKS International BV is een jong, klein, maar zeer dynamisch export bureau dat sinds 2003 voor Resopal GmbH verantwoordelijk is voor de technische en commerciële activiteiten in de landen Nederland, Frankrijk en Italië.

De eigenaren en oprichters van DKS international BV zijn Marco Damen, Ronald Kraan en Richard Schmidt die allen veel ervaring hebben de internationale HPL-markt.

Alle teamleden van DKS International BV hebben hun sterkte in de verkoop en de projectbegeleiding, wij zijn derhalve veel onderweg in de markt in de bovengenoemde landen.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. In het huidige 'digitale tijdperk' zijn internet, e-mail, whats-app, sms, facebook, twitter, etc. onmisbaar, maar wij zijn ervan overtuigd dat zaken, oplossingen en partnerships nog steeds door mensen en tussen mensen tot stand worden gebracht. Wij komen daarom graag persoonlijk en direct in contact met u.

Dus mocht u ons eerder vinden dan wij u, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, voor het maken van een afspraak.

 


De beste manier om kennis te maken met RESOPAL?

Door te zien en te voelen natuurlijk!

Stalenservice

Waar kunt u alle resopal distibuteurs vinden?

in Nederland, Frankrijk en Italië

Vind onze dealers