Resopal

Nieuws

22 jul 2013 - 14:32


BEDRIJFSPROFIEL
DKS International BV (2003) is een internationaal opererend bedrijf gevestigd in Breda. De hoofdactiviteit binnen DKS International BV is de marketing en verkoop van de merken RESOPAL, POLYREY en PREMIUM PANELS.

De merken RESOPAL en POLYREY — beiden onderdeel van de Wilsonart Group — zijn High Pressure Laminates en vinden hun toepassing in hoogwaardige interieur- en exterieurprojecten (buitengevels).
Het merk PREMIUM PANELS betaat uit een gamma van wandbekledingsoplossingen die vooral terug te vinden zijn in de meest exclusieve interieurprojecten.

VACATUREOMSCHRIJVING
Voor het merk RESOPAL zoeken wij een professionele projectmanager/ architectenbezoeker voor Resopal in Frankrijk om ons salesteam te versterken. Weet jij — door middel van het nemen van initiatieven in combinatie met je enthousiasme — je te onderscheiden en daarmee de gewenste resultaten te behalen, dan zijn wij op zoek naar jou. Binnen de functie die wij beschikbaar hebben, ligt de focus op het initiëren en begeleiden van projecten van A tot Z+.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Lees meer

resopal nieuwsberichten


De beste manier om kennis te maken met RESOPAL?

Door te zien en te voelen natuurlijk!

Stalenservice

Waar kunt u alle resopal distibuteurs vinden?

in Nederland, Frankrijk en Italië

Vind onze dealers