Resopal

NIEUWE STADHUIS WEERT ADEMT RESOPAL

8 jul 2014 - 18:51

Vrijdagmiddag 27 juni werd het nieuwe Stadhuis Weert met een spectaculaire show officieel geopend door gouverneur Theo Bovens en burgemeester Jos Heijmans. Het nieuwe Stadhuis is wat je noemt een ‘totaalontwerp’. Exterieur en interieur zijn complementair en ontworpen door INBO Architecten Eindhoven, geheel afgestemd op de wensen van de gemeente.

Natuurlijke materialen in combinatie met Resopal HPL vormen de basis. In vele gevallen heeft de architect gekozen voor de Resopal Contzentration collectie. Deze collectie bevat  allerlei motieven ontworpen door designer Lars Contzen. Op elke verdieping zijn deze HPL's terug te vinden, vaak in een krasbestendige (vloerkwaliteit) hoogglans structuur. Deze hoogglansstructuur wordt aangeduidt met TH (Titanium Highwear). Op enkele plekken is het HPL zelfs in de vloer doorgevoerd. 

Het grootste gedeelte van alle deuren bevat de Resopal 3903 AN, Brushed Titanium, als toplaag. Dit is een echt metalen toplaag, voorzien van een krasbestendige overlay, terug te vinden in onze collectie onder "Metal on Resopal".


Uiteindelijk is het nieuwe stadhuis van Weert een schitterend visitekaartje geworden voor de stad maar zeker ook voor INBO en Resopal.

 

resopal nieuwsberichten


De beste manier om kennis te maken met RESOPAL?

Door te zien en te voelen natuurlijk!

Stalenservice

Waar kunt u alle resopal distibuteurs vinden?

in Nederland, Frankrijk en Italië

Vind onze dealers