Resopal

Interieur - Resopal HPL

Alle dessins op onze website zijn uit voorraad leverbaar in formaat 3050 x1320 x 0,8 mm. Verder is ons standaard HPL altijd postformeerbaar en PEFC en IMO gecertificeerd.

Andere afmetingen, diktes, en structuren zijn uiteraard ook mogelijk; wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!


Textures

Hier vindt u een overzicht van alle op voorraad beschikbare oppervlaktestructuren.

De getoonde kleuren zijn in verschillende structuren gepresenteerd en uit voorraad leverbaar in de standaard maat 3050 x 1320 x 0,8 mm, tenzij anders vermeld (gemarkeerd met *).

Bekijk volledige collectie


Stones and Materials

Stones and Materials is een verzameling van 34 kleuren die bestaat uit diverse natuurlijke materialen. Deze dessins zijn uit voorraad leverbaar.

Bekijk volledige collectie


Colours

Resopal heeft in totaal 100 uni-kleuren. Deze variëren van wit, aardetinten, via pasteltinten naar frisse groene kleuren. De kleuren zijn in A5-formaat als monster bij DKS beschikbaar.

Bekijk volledige collectie


Metallics and Metals

Als het gaat om de Metallics (de 2400- en 4600-reeks) heeft u de keuze tussen een natuurlijke of roestige uitstraling, mat (6M) of glanzend (HW). Resopal heeft de oplossing!

Bekijk volledige collectie


Coordinated Surfaces (HPL / gemelamineerd spaanplaat)

Resopal biedt u vanaf nu een kleurkoppeling van gemelamineerd spaanplaat (MFC) en laminaat (HPL). De decors in deze collectie zijn qua kleur en oppervlaktestructuur harmonieus op elkaar afgestemd. Daardoor is het nu ook mogelijk om uw complete concept — op zowel horizontale als verticale oppervlakken — in hetzelfde decor én in dezelfde oppervlaktestructuur te realiseren.
 

Bekijk volledige collectie


Woods

Resopal heeft in totaal 92 hout-dessins. Neem ze eens rustig door en vraag – ter inspiratie – stalen op, die wij versturen binnen een werkdag.

Bekijk volledige collectie


De beste manier om kennis te maken met RESOPAL?

Door te zien en te voelen natuurlijk!

Stalenservice

Waar kunt u alle resopal distibuteurs vinden?

in Nederland, Frankrijk en Italië

Vind onze dealers